Pargas Rotaryklubb är alltid öppen för nya medlemmar med intresse för välgörenhetsverksamhet och möjligheten att knyta kontakter med människor från många olika branscher. I fjol fick vi fyra nya medlemmar och i år har vi redan tagit in två nya medlemmar.

Här några kommentarer från två av våra medlemmar som anslöt sig ifjol om hur de har upplevt medlemskapet:

 

Malin Eriksson: “Jag gick med i Rotary för att komma ut ur bildningsbubblan och få intryck från också andra intressanta sektorer. Det är hälsosamt att utmana invanda tankemönster och på köpet dessutom ha ett garanterat lunchsällskap !”

 

Karl-Johan Bäckström: “I mitt fall så upplever jag att Rotary är ett bra sätt att bli bekant med många olika människor i hemkommunen. Även businesskontakter tillkommer. En sak som Rotary har lyckats med är utbytesprogrammet för ungdomar.”

 

Vi träffas de flesta fredagar för lunch, diskussion och intressanta föredrag på restaurang Hunger och Törst. Vår välgörenhetsverksamhet finansieras främst genom medlemsavgifter och kanaliseras dels genom Rotarys internationella verksamhet men också i hög grad till lokala projekt.

Är du intresserad av att veta mera, tag gärna kontakt med vår president eller sekreterare (se under kontaktuppgifter). Det går bra att först bekanta sig med vår verksamhet genom att delta i ett möte som inbjuden gäst.

Share This