Lahjoitukset

Lahjoitukset

Rotaryklubimme on mukana sekä paikallisessa että maailmanlaajuisessa palvelutyössä monin eri tavoin.

Lahjoitamme varoja humanitäärisiin projekteihin Rotarysäätiön kautta. Rotarysäätiö tukee lukuisten projektien avulla äitien ja lasten terveyden kohentamista ja sairauksien ehkäisyä ja hoitoa. Säätiö edistää koulutusta ja lukutaitoa, vahvistaa rauhantyötä sekä kasvattaa paikallistalouksia ja yhteisöjä. Rotarysäätiö edistää puhtaan veden saantia ja hygieniaosaamista siellä missä tälle on tarvetta sekä työskentelee polion kitkemiseksi maailmasta.

Osa Pargas Rotaryklubbin jäsenmaksusta ohjataan Rotarysäätiön projekteihin. Klubin ja sen jäsenten lahjoituksia palautetaan myös piiriltä paikallisiin projekteihin.

Lahjoituksista Rotarysäätiölle jäsenille myönnetään erilaisia kunniamerkkejä. Tunnetuin on Paul Harris Fellow, joka on saanut nimensä Rotaryn perustajan mukaan ja myönnetään jokaisesta tuhannen dollarin lahjoituksesta. Maailmanlaajuisesti on jo myönnetty yli miljoona PHF kunniamerkkiä. 

 

Lahjoitukset Rotarysäätiölle

Klubit, jäsenet tai kuka tahansa voi tukea toimintaa tässä kansainvälisessä hyväntekeväisyysjärjestössä.

Rotaryklubin jäsenet voivat helposti lahjoittaa My Rotary -sivujen kautta. Every Rotarian Every Year aloitteen tavoitteena on että jokainen jäsen lahjoittaisi vähintään 25 USD Rotarysäätiölle vuosittain ja että jokaisen klubin yhteenlaskettujen lahjoitusten arvo olisi yli 100 USD per jäsen per vuosi.

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Ravintola Hunger och Törst
Rantatie 1
21600 Parainen

Aika:
Perjantaisin klo 11.45-13.00

Tapahtumat

Share This